Meestgestelde vragen

Terug naar klantenservice Overzicht

Je mag tot 60 dagen na ontvangst van de producten laten weten dat je van de koop af wenst te zien. Kijk voor meer informatie over retourneren op onze pagina garantie & retouren.
Je hebt op alle producten 12 maanden fabrieksgarantie op productiefouten. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie. Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.
Ja, tijdens je bestelling in onze webwinkel kunt je een factuuradres en een afleveradres opgeven.
Mijn pakket wordt met Dynalogic geleverd:
Als je niet aanwezig bent op de dag van bezorging, zal Dynalogic je een e-mail sturen waarmee je een nieuwe afspraak kan maken.
Dynalogic kun je ook telefonisch bereiken op het telefoonnummer:

Nederland:
0900 - 39 62 564 (€ 0,45 per minuut)
België:
0900 - 40 110 (€ 0,45 per minuut)

Mijn pakket wordt met PostNL geleverd:
Als je niet aanwezig bent op de dag van bezorging, zal PostNL het pakketje bij één van je buren aanbieden of de volgende dag langskomen.
Ook kan PostNL de keuze maken om het pakket af te leveren bij een PostNL locatie bij jou in de buurt, hiervan wordt je dan middels een briefje in de brievenbus van op de hoogte gesteld.

Mijn pakket wordt met DPD geleverd:
Wanneer je niet aanwezig bent tijdens de levering, zal ook DPD de bestelling aanbieden bij de buren. Zijn je buren ook niet thuis? Dan probeert DPD het de volgende dag nog een keer. Na drie afleverpogingen zal DPD de bestelling afgeven bij een van de Parcel shops. Je kunt je pakket dan daar ophalen.
Op de avond van de bestelling krijgt je vanuit ons een e-mail waarin wordt aangegeven dat je bestelling is meegegeven aan de transporteur. Ook ontvangt je per e-mail een track & trace code en een tijdsindicatie voor de levering. Deze ontvang je in de ochtend van de levering vóór 10.00 uur. Woon je in een flat of appartement? Houd er dan rekening mee dat onze transporteur de levering maar tot de begane grond aanbied.
Je kunt een bestelling plaatsen door op de bestelknop te drukken. Daarna kun je de NAW (naam, adres en woonplaats) en contactgegevens invoeren, een betaalmethode kiezen en op afronden en kopen klikken om de aankoop definitief te maken.
Bij het plaatsen van een order sturen we je bestelling diezelfde dag of de volgende dag op, afhankelijk van het tijdstip van je bestelling. Wanneer je op een werkdag voor 21.00 besteld, dan wordt deze de volgende dag bij je afgeleverd! Wij kunnen ook op zaterdag afleveren. Let op; indien je voor vooraf overmaken kiest, sturen we het product op nadat het bedrag zichtbaar op onze rekening staat. Het product komt dan soms pas een dag later aan.

Heb je de bestelling op vrijdag ná 21.00 uur of in het weekend geplaatst? Houdt er dan rekening mee dat je bestelling op de eerst volgende dinsdag wordt geleverd.
We hebben een showroom waar je de producten kunt bekijken, zodat je deze kunt zien en kunt voelen aan het materiaal. Bekijk hiervoor onze openingstijden. We hebben de foto’s van de producten getoond op de site zelf gemaakt. We garanderen dat we dezelfde tent leveren zoals vermeld in de omschrijving en zoals vertoont op de foto’s.
Door onze jarenlange ervaring, hebben we de alleen beste producten voor jou in ons assortiment. Je krijgt de kwaliteit uiteraard, zoals deze vermeldt staat bij de advertentie. Ben je niet tevreden met het product, dan kunt je deze (indien ongebruikt) altijd binnen 60 dagen retourneren.
Je krijgt automatisch een factuur in pdf format per e-mail zodra je order is ingeboekt.
iDeal
Wanneer je kiest voor betalen via iDeal maakt je direct bij het afronden van de bestelling via internetbankieren, het totaalbedrag van de bestelling aan ons over. Dit gebeurt via de vertrouwde internetbankier-omgeving van je eigen bank. iDeal is gemakkelijk, veilig, vertrouwd en snel en niet te vergeten volledig gratis! Voor meer informatie over betalen via iDeal kun u terecht op hun website www.iDeal.nl .
 
Afterpay
Wil je de betaling pas voldoen ná het ontvangen van je bestelling? Dat kan met Afterpay. Na ontvangst van je bestelling ontvang je van Afterpay je betaaloverzicht per e-mail. Het orderbedrag dient binnen 14 dagen door middel van een overschrijving of iDeal betaalbutton in de digitale factuur te voldoen. Houdt hierbij wel rekening dat Afterpay altijd een gegevenscontrole uitvoert ter goedkeuring van je verzoek om te betalen. Mocht de betaling onverhoopt niet worden goedgekeurd, kun je de bestelling altijd met een andere betaalmethode voldoen.
 
Creditcard
Betaal makkelijk en snel met je creditcard van VISA, Maestro of Mastercard. Hierbij vul je je persoonlijke gegevens en kaartgegevens in. Het voordeel van betalen met creditcard is dat het bedrag pas later van je rekening wordt afgeschreven via je creditcardmaatschappij.   
 
PayPal
Door te betalen via PayPal ben je altijd beschermd door middel van een extra beveiliging. Indien je kiest voor PayPal kun je inloggen met je persoonlijke account en hoef je niet nogmaals je financiële gegevens bij ons in te vullen. De extra kosten voor het betalen via PayPal bedragen 3% van het totale orderbedrag.
 
Bancontact – Mr. Cash (alleen beschikbaar in België)
Belgische klanten kunnen eenvoudig en veilig internetbankieren door middel van Bancontact -Mr. Cash. Dit gebeurt via de vertrouwde internetbankier-omgeving van je eigen bank en is zowel gemakkelijk, veilig en snel.
 
Vooraf overmaken
Door middel van ‘vooraf overmaken’ kun je na het plaatsen van je bestelling het openstaande orderbedrag zelf overmaken naar het bankrekeningnummer van Laagsteprijsgarantie B.V. Vermeld bij het handmatig overmaken altijd het ordernummer uit je orderbevestiging.

Onze rekeninginformatie is:
 
Laagsteprijsgarantie B.V.
NL63 INGB 0006 7253 51
BIC: INGBNL2A
 
Vooruitbetaling is niet de snelste manier van betaling. Houdt er daarom rekening mee dat het bedrag binnen één tot drie werkdag overgeboekt staat. Zodra de betaling door ons is ontvangen, zullen wij dezelfde dag de bestelling versturen.
Wens je graag een factuur te ontvangen zodat de overboeking in gang kan worden gezet, is dit uiteraard mogelijk! Neem hiervoor contact op met onze klantenservice na het plaatsen van de bestelling. Wij zorgen er dan voor dat de factuur vooraf naar u wordt verstuurd.
We leveren in heel Nederland en in heel België.
Wij brengen verzendkosten in rekening. De verzendkosten zijn afhankelijk van aantal pakketten en totale gewicht van je bestelling. De verzendkosten worden berekend en getoond in het overzicht van je winkelwagen, nadat je je land hebt geselecteerd, voordat je definitief hoeft te betalen.

Hieronder vind je een indicatie van de verzendkosten per gewicht:
 
Gewicht Verzendkosten per gewicht
0kg tot 15kg €6,50
15kg tot 20kg €7,95
20kg tot 40kg €14,95
40kg tot 60kg €19,95
60kg tot 80kg €24,95
80kg tot 100kg €29,95
100kg tot 120kg €34,95
120kg tot 140kg €39,95
140kg tot 160kg €44,95
160kg tot 180kg €49,95
Daar wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg, ben je gegarandeerd dat wij de Nederlandse consumenten wetgeving en de nog strengere regels van het Thuiswinkel Waarborg hanteren. Bij een geschil kan deze bij Thuiswinkel Waarborg worden ingediend. Je kunt hier ons certificaat terugvinden:
https://www.thuiswinkel.org/leden/laagsteprijsgarantie-b.v/certificaat.
Ja, alle vermelde prijzen zijn inclusief btw.


Terug naar klantenservice Overzicht

Copyright © 2010 – 2019 Laagsteprijsgarantie B.V. KvK: 63374498. Alle prijzen zijn incl. btw en exclusief verzendkosten.